Willemeen en Het Gelders Orkest organiseren samenwerkingsconcert

, Redactie 3voor12 Gelderland

Vrijdag 17 maart om 20.00 uur is er een uniek samenwerkingsconcert in Jongerencentrum Willemeen. Het Gelders Orkest en Jongerencentrum Willemeen hebben de handen ineen geslagen, waardoor jongeren op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met klassieke muziek. Stoffig en saai? Absoluut niet!

Het Gelders Contrabas Ensemble gaat namelijk een heel bijzonder concert geven, waarbij er niet alleen klassieke nummers ten gehore worden gebracht. Het vijfkoppige ensemble gaat de bezoekers trakteren op een unieke mix tussen klassiek, metal, minimal en hardrock. Het publiek kan eveneens rekenen op composities en filmmuziek van bijvoorbeeld Ennio Morricone, bekend van soundtracks van wereldberoemde films zoals The Hateful Eight. 

Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €8,- (excl. servicekosten) in de voorverkoop via www.willemeen.nl en voor €10,- aan de deur. Jongeren die wat minder te besteden hebben hoeven niet bang te zijn dit spektakel te missen, aangezien Jongerencentrum Willemeen de samenwerking met De Gemeente Arnhem heeft uitgebreid. Hierdoor betalen Gelrepashouders slechts €4,- in de voorverkoop en €6,- aan de deur.

Jongeren die willen profiteren van deze korting kunnen online een Gelrepas aanvragen via www.arnhem.nl/inwoners. Op vertoon van deze pas kunnen tickets tot uiterlijk vrijdag 10 maart a.s. worden aangeschaft door contact te betalen bij één van de jongerenwerkers van Jongerencentrum Willemeen.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland