Huntenpop heeft de eerste namen vrijgegeven voor de editie van 2017. Naast headliner Kensington, komen ook Delain, Drive Like Maria, Bökkers, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Daan en Projekt Rakija naar Ulft. De komende maanden zullen uiteraard nog veel meer namen bekend worden gemaakt. De uiteindelijke line-up zal bestaan uit zo'n vijftig verschillende acts. Huntenpop 2017 is 11 en 12 augustus in DRU park.

Sloten ze in 2013 nog het Serious Talent-podium op Huntenpop af, anno 2017 is Kensington niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In oktober brachten ze met ‘Control' hun vierde en tevens meest ambitieuze en intieme plaat tot nu toe uit en stonden ze vervolgens drie avonden op rij in een uitverkochte Ziggo Dome te Amsterdam. Aan het einde van dit jaar doen ze dat dunnetjes over met liefst vijf uitverkochte shows maar voordat het zover is, komen ze terug naar het DRU Park in Ulft om voor het eerst de Open Air Mainstage af te sluiten.
 
Met het Belgisch-Nederlandse powertrio Drive Like Maria haalt de organisatie harde stonerrock in de stijl van Queens of the Stone Age en Triggerfinger in huis, en bij op de elektronische muziek van Daan kunnen we al een voorzichtig dansje wagen. Op de balkan brass van Projekt Rakija kunnen we dit uiteraard makkelijk doorzetten om vervolgens op de happy hardcore van Paul Elstak helemaal los te gaan.

De laatste Lucky Birds zijn nog verkrijgbaar tot 1 maart, tenzij uitverkocht.

Huntenpop 2017