Aanstaand weekend is er weer een nieuwe editie van Huntenpop in het DRU-Park in Ulft. Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus 2017 staan onder meer Navarone, Bökkers, Kensington, Rondé, La Fuente, Valice en Smoking Alaska op het programma.

Traditiegetrouw spelen de twee winnaars van de Achterhoekse Band Competitie ook op Huntenpop en mogen ze ieder een podium openen. Zoals vele bands is ook Valice (jurywinnaar) niet in een hokje te duwen. Denk aan The Pierces, Hooverphonic maar ook aan U2. Valice schrijft liedjes die je laten dansen en meezingen maar ook de donkere kanten van het bestaan bezingen. Smoking Alaska (publiekswinnaar) brengt de sfeer hoog met hun grote variatie aan songs: van zachte melancholische nummers tot harde alternatieve rock.

Met Chef'Special komt één van de populairste Nederlandse acts van dit moment naar Huntenpop. Maar liefst 47 shows speelden ze afgelopen zomer in de VS als support-act van Twenty One Pilots. Chef’Special stond twee keer in de Madison Square Garden en trad op in het wereldberoemde Red Rocks amfitheater. In maart verscheen het nieuwe album Amigo en later dit jaar geeft de Haarlemse band de grootste show uit hun carrière, in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar 12 augustus staat de band eerst nog op het DRU Park in Ulft.

Ook dit jaar werkt Huntenpop weer aan een hele brede programmering met voor elk wat wils. Zo combineert het Nijmeegse Navarone soulvolle seventiesrock met invloeden uit de alternatieve rock en wat te denken van The Grand East: rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Speciaal voor Huntenpop komt het Britse Ward Thomas naar Nederland, een duo bestaande uit de tweelingzusjes Catherine en Lizzy Ward Thomas dat countrypop maakt en onlangs op showcasefestival Eurosonic Noorderslag nog hoge ogen gooide.

Line-up
The Dirty Daddies, AC/DC UK, Alaniz Morizzette, DJ Pim Pam Pompen, DJ De Rooie Jager, JEBROER, Little Devil Allstars, Stiekz, DJ Kubes, The Adele Project, THIS IS JACKSON, Mr Wonder, Danjah, Kensington, Chef’ Special, Blaudzun, RONDÉ, DAAN, Riverside, Ward Thomas, Bökkers, Navarone, Kraantje Pappie, Drive Like Maria, Smoking Alaska, La Fuente, The Grand East, Heidevolk, Stewie & James, Beatz Freq, Delain, Valice, Paul Elstak, Projekt Rakija, Giocatori, Danjah, Ian Siegal, DJ Andr3zz.

Kaarten zijn online te bestellen via www.huntenpop.nl/tickets.