Huntenpop heeft nieuwe namen bekend gemaakt voor de editie van 2017. Lieten ze eerder al weten dat o.a. Kensington, Delain Bökkers, Drive Like Maria, Kraantje Pappie en Paul Elstak naar het DRU Park komen; deze week maakte de organisatie zeven nieuwe acts bekend. Chef'Special, Navarone, King King, Ward Thomas, The Grand East, Giocatori en Danjah zijn toegevoegd aan de line-up van Huntenpop 11 en 12 augustus in Ulft.

Met Chef'Special komt één van de populairste Nederlandse acts van dit moment naar Huntenpop. Maar liefst 47 shows speelden ze afgelopen zomer in de VS als support-act van Twenty One Pilots. Chef’Special stond twee keer in de Madison Square Garden en trad op in het wereldberoemde Red Rocks amfitheater. In maart verscheen het nieuwe album ‘Amigo’ en later dit jaar geeft de Haarlemse band de grootste show uit hun carrière, in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar 12 augustus staat de band eerst nog op het DRU Park in Ulft.

Langzaam aan begint de line-up vorm te krijgen. Ook dit jaar werkt Huntenpop weer aan een hele brede programmering met voor elk wat wils. Zo combineert het Nijmeegse Navarone soulvolle seventiesrock met invloeden uit de grunge en alternatieve rock en kunnen de bluesrockers onder ons gaan genieten van het uit Glasgow afkomstige King King, de afgelopen jaren meerdere malen verkozen tot beste Britse bluesband.

Naast gevestigde namen komt er ook dit jaar weer veel nieuw muzikaal talent naar de Achterhoek. Wat te denken van The Grand East: rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Speciaal voor Huntenpop komt het Britse Ward Thomas naar Nederland, een duo bestaande uit de tweelingzusjes Catherine en Lizzy Ward Thomas dat Countrypop maakt en onlangs op showcasefestival Eurosonic Noorderslag nog hoge ogen gooide.

De reguliere voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn online te bestellen via www.huntenpop.nl/tickets.

Huntenpop 2017