Crowdfundingactie Rectum Raiders voor debuutalbum

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Rectum Raiders​, de band waarin 'feministic power punk meets Hegelian glam metal', is bezig het laatste geld binnen te halen voor hun debuutalbum. Daarvoor is de band een crowdfundingactie gestart. Bereidwillige donateurs ontvangen onder meer 2 x tickets voor de albumrelease in Nijmegen, een gesigneerde hardcopy cd + download link of een Rectal weekendje Parijs met de Raiders of hebben de mogelijkheid te douchen met een bandlid naar keuze.

De muziek van Rectum Raiders is niet in één zin te omschrijven, want er zijn vele invloeden te bespeuren. Intergalactic Glamcore lezen we onder meer op hun website. In 2014 brachten de Raiders hun ep Fire In The Hole uit en de band heeft inmiddels opgetreden op onder meer de Zwarte Cross, TT Assen, Popronde, Paaspop, De Wereld Draait Door, het Valkhof Festival, in Luxor Live en Doornroosje en een tour gedaan door Taiwan. Het is haast onmogelijk om de muziek van Rectum Raiders los te zien van de bizarre show die de band opvoert tijdens live-optredens. Eén ding is zeker: een optreden van Rectum Raiders verveelt niet.

De Rectum Raiders willen hun live-energie op plaat krijgen en hun stijl tot in de perfectie uitwerken: keiharde rock-‘n’-roll met een dikke lik glam in de hoogste versnelling. Hun doel: een debuutalbum uitbrengen waar niemand omheen kan. De mixage, mastering en het drukken van het album moeten nog gebeuren en daarvoor wil de band middels een crowdfundingactie het resterende bedrag ophalen.

Donateurs ontvangen, naar gelang hun bijdrage, verschillende bedankjes van de band. Donaties kunnen al vanaf 10 euro. Een greep uit de tegenprestaties van de band na donatie:

  • 2 x tickets voor albumrelease *festival* in Nijmegen. Inc. toegang tot officiële backstage Rectum Raiders WhatsApp group "Club Coco" tijdens het festival
  • Exclusieve toegang tot pre-release luistersessie van het album in studio Amsterdam Noord + pizza + bier + mogelijkheid tot douchen met bandlid naar keuze
  • Gesigneerde hardcopy cd + download link (pre-release)
  • Backstage mee met de Rectum Raiders naar clubshow + party + drinks + lapdance van Hörse!
  • Rectum Raiders live op je party, op je dak, of in je woonkamer! (inc. 1L yoghurt)
  • Rectal weekendje Parijs (voor 2) met Rectum Raiders.

Elke donatie is inclusief limited edition sticker, jouw naam in het boekje van de cd en een officieel lidmaatschap van 'Rectum Nation'. Komend voorjaar moet in Nijmegen de release van het album plaatsvinden.