Stichting Pak An ondersteunt Achterhoekse bandjes-agenda 'Bandjes kieken'

Redactie 3voor12 Gelderland ,

'Bandjes kieken' is de bandjes-agenda voor de Achterhoek. Elke week wordt de lijst met met bandoptredens in de Achterhoek op de website gezet en op de Facebook-pagina gepost. Dit om nog veel meer mensen daarmee kennis te laten maken en optredens en bands in de Achterhoek te promoten. Stichting Pak An gaat 'Bandjes kieken' steunen met promotie.

'Bandjes kieken' kan volgens de stichting goed gaan bijdragen aan de leefbaarheid in de Achterhoek. De Stichting gaat het daarom steunen met promotie, onder andere via de kanalen van Zwarte Cross en Grolsch. 

De Stichting Pak An is opgericht door Zwarte Cross en Grolsch om de leefbaarheid van de Achterhoek te bevorderen door mensen met een innovatief idee te ondersteunen. Op woensdag 21 september jl. zijn de creatieve plannenmakers van het eerste kwartaal gehonoreerd: Bandjes Kieken Achterhoek is één van de initiatieven die ondersteund gaat worden. Deze plannen die op creatieve wijze bijdragen aan de leefbaarheid van de Achterhoek ontvangen steun in de vorm van coaching, promotie en/of budget.