Nijmeegse band Captain Ortega organiseert nieuw minifestival

Redactie 3voor12 Gelderland ,

De Nijmeegse band Captain Ortega organiseert 14 oktober in De Onderbroek in Nijmegen het Groot Ortegisch Feest. Een avond en nacht met ruimte voor rock n roll in haar volle glorie, waarbij de grens tussen concert en dansfeest lijkt te vervagen.

Het idee voor Het Groot Ortegisch Feest ontstond toen de heren van de Nijmeegse rockband Captain Ortega een manier zochten om aandacht te generen voor hun nieuwste ep 1634. Geïnspireerd door festivals als Last Day on Earth en Ben de Vlegel groeide de avond van feestje naar een heus mini festival.

Het Groot Ortegisch Feest is gevuld met een uiteenlopend programma. Live-muziek van Einfach Kurt (pop noir), Herpes Uit Salou (punk), Ik En Simon (hiphop impro) en Captain Ortega (hard rock 'n roll) zelf. De leden van dj-team 'De Dronken Walvis' hebben onafhankelijk van elkaar deze zomer het Zwarte Cross en Lowlands publiek al op de knieën weten te krijgen. Samen met Sam.Wyze zullen zij zorgen dat de voeten van de vloer gaan en de vuisten de lucht in, tot diep in de nacht. En een festival is natuurlijk niet compleet zonder een foodstand dus daarom verzorgt Frits en Fruitig een midnight snack.

Het Groot Ortegisch Feest
Vrijdag 14 oktober 2016, 21:00 – 05:00 uur
De Onderbroek, Tweede Walstraat 21, Nijmegen
Entree €3,- tot €5,- euro (tickets alleen aan de deur)