Hoe veel weet jij van alternatieve popmuziek?

Test op 15 december je kennis in de grote 3voor12 Gelderland-popquiz!

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Donderdagavond 15 december is het zo ver: de enige echte 3voor12 Gelderland-popquiz, georganiseerd door hét muziekplatform van de regio. Ga de strijd aan met je medemuziekliefhebbers met vragen over alles van alternatieve popmuziek tot regionale grootheden. De quiz vindt plaats in Luxor Live in Arnhem en deelname kost €5 per team.

Fervente concertbezoekers, albumluisteraars, muzikanten en muziekliefhebbers: iedereen is welkom voor deze eenmalige quiz in de hoofdstad van onze provincie. Vorm een team met je vrienden en neem het op tegen de jongens van de lokale platenzaak, de vrijwilligers van Luxor Live of de fotografen van 3voor12 Gelderland.

Niet alleen Gelderse muziek

Naast specifiek Gelderse weetjes wordt ook je algemene kennis van muziek getest, zowel over het afgelopen jaar als over vroegere tijden. Het wordt een gevarieerde quiz met verrassende categorieën, samengesteld door redactieleden van 3voor12 Gelderland. Na afloop worden de meest toffe plaatjes uit eigen provincie voor je gedraaid.

Wie, wat, waar?

De 3voor12 Gelderland-popquiz wordt georganiseerd door VPRO’s 3voor12 Gelderland en vindt plaats op donderdag 15 december om 20:00 in Luxor Live in Arnhem. Deelname kost €5 per team (maximaal vijf personen), tickets zijn verkrijgbaar via www.luxorlive.nl.