Voorverkoop Donnerwetter Day 2017 van start

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Vandaag, donderdag 17 november, start om 20 uur tijdens een Donnerwetter- optreden in platenzaak Kroese te Arnhem de voorverkoop van het festival Donnerwetter Day 2017, dat plaatsvindt zaterdag 11 maart 2017 in poppodium Luxor Live. Aanwezigen krijgen alleen vanavond 25% korting op de kaarten.

Een dag later, op vrijdag 18 november, start de reguliere kaartverkoop via www.luxorlive.nl. De eerste twee bevestigingen zijn de fysieke en absurde muziektheateract De Blonde Jongens en Tim en een extra lange liveshow van de organisatoren zelf: de avontuurlijke Arnhemse band Donnerwetter. Donnerwetter Day 2016 telde 611 aanwezigen in Luxor Live te Arnhem.

Op zaterdag 11 maart 2017 vindt Donnerwetter Day 2017 plaats. Tot diep in de nacht staat er een bonte mix van muziek, design, spoken worden en theater op het programma. Het doel is om verschillende groepen makers te betrekken om zo de gesegregeerde scenes bij elkaar te brengen voor een grandioos feest.

De focus ligt op onze bakermat Arnhem, maar iedereen met een te gek idee is in principe welkom. "We roepen kunstenaars dan ook op om contact met ons op te nemen!", aldus gitarist Wout Kemkens. Vanaf nu presenteert de band maandelijks een aantal programmaonderdelen.