AMZAF Young Talent Festival 2 juli in Openluchtmuseum Arnhem

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Zaterdag 2 juli 2016 is in Arnhem het AMZAF Young Talent Festival. Toekomst ontmoet geschiedenis op een unieke locatie, het Nederlands Openluchtmuseum. Jong talent op verrassende historische locaties, zoals een rockband op een laadperron, een theatergroep in een oude boerderij en een jazzband in een kerkje.

Diverse regionale talentenfestivals (zoals Q-night) zijn vertegenwoordigd op het museumterrein. Naast het hoofdpodium heeft het festival podia voor pop/rock bands, klassieke muziek, dans, singer-songwriters, theater, pop/dj's en spoken word. En daarbovenop verzorgt Kunstbende ook een compleet eigen podium vol met winnende dans- en muziek-acts.

Programma
Bands, muzikanten en acts die optreden zijn onder meer Achterhood, Arnhems Interscholair Orkest, Atlas Era, Betrayers of Babylon, Bibi van Lieshout, Big Bang, Brother Odyssey, Dirk Overbeek, Drie zusters, Eindeloos Afscheid, H.O.P.E. (Hold On, Pain Ends), Jazz de l'Est, Jeugdpopkoor Shake It!, Karl van Heijster, Marise, NankoSoul, No Empty Chairs, No Negotiation, Rhythm Reflected, Rik Hoogendoorn, Shariffa Indiana Kanbier, SOOO! UNITED, The Deluded Animals, The Pavements, VOX, Wike, WiseMän, ZICHT. Het volledige programma is te bekijken op de site.

AMZAF

AMZAF bestaat om twee redenen: om te inspireren en om talent verder te helpen. De organisatie brengt talenten dichter bij publiek en vraagt om aandacht voor de talenten. Artiesten worden beloond met workshops en masterclasses die hen verder helpen. AMZAF is een initiatief van de Kiwanis Club Arnhem, een internationale organisatie van serviceclubs, en het Nederlands Openluchtmuseum.