Record Store Night in Luxor Live Record Store Night in Luxor Live

, Redactie 3voor12 Gelderland

Record Store Night in Luxor Live

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Luxor Live presenteert samen met platenzaken Kroese en Waaghals zaterdag 16 april de eerste editie van Record Store Night. Met deze avond wordt de internationale feestdag waar onafhankelijke platenzaken worden geëerd door artiesten en liefhebbers verlengd.

Als de deuren van Kroese en Waaghals sluiten en de laatste instore sessie is afgelopen, openen de deuren van Luxor Live. Op het podium staan onder andere gitarist en tekstdichter Anne Soldaat en Stuurbaard Bakkebaard, bekend om het onconventionele gebruik van instrumenten. Dj’s Sven Hammond en Ivan Peroti gaan een sappige dj-battle aan met de beste muziek. Ook Donnerwetter mannen Wout Kemkens en Rocco Ostermann zullen hun invloeden, helden en guilty pleasures op de platenspelers gooien. Medewerkers van Kroese zullen afsluiten met een denderende dj-set.

Record Store Day
Op Record Store Day komen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Op die dag zijn er instore-sessies, meet&greets, exposities en lezingen in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken. Dit jaar valt Record Store Day op zaterdag 16 april.

Samenwerking
Record Store Night is tot stand gekomen in samenwerking tussen poppodium Luxor Live en lokale platenzaken Kroese en Waaghals.

Kaartverkoop gestart
Record Store Night is zaterdag 16 april. De avond start om 19.30. Kaarten kosten €10,- en zijn verkrijgbaar via www.luxorlive.nl en natuurlijk in lokale platenzaken Kroese en Waaghals.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland