Nieuwe videoclip Orange Fox 'Yours Truly' Nieuwe videoclip Orange Fox 'Yours Truly'

, Redactie 3voor12 Gelderland

Nieuwe videoclip Orange Fox 'Yours Truly'

Redactie 3voor12 Gelderland ,

De rockband Orange Fox, het vijftal uit de regio Epe/Vaassen, brengt vandaag hun nieuwe videoclip uit van de single 'Yours Truly'. Het is de eerste videoclip van hun gelijknamige debuut-ep.

Het succes van Orange Fox is niet onopgemerkt gebleven. Zo tekenden de mannen onlangs een publishing contract bij Massive Talent en werden ze gevraagd om het voorprogramma voor Moke te verzorgen.

Voor de nieuwe videoclip voor Yours Truly is flink uitgepakt. Drones, een Porsche en de heide van het prachtige Veluwse landschap, het zit er allemaal in. Frontman Johan van Vemde zegt lang te hebben uitgekeken naar deze nieuwe clip. "Er zit weer veel werk en liefde in deze video. We wilden er echt iets speciaal en eigens van maken."

Naast de nieuwe video kondigt de band ook aan drie keer in het voorprogramma te staan van de Amsterdamse band Moke. Tijdens de clubtour is Orange Fox de support act in Heerlen, Den Haag en een uitverkochte show in Zwolle.

Orange Fox

Groots en episch, zo combineert Orange Fox de grommende gitaren van de vroege Kings of Leon met de melodieuze klanken van het legendarische U2. Kosten noch moeite worden gespaard om hun liedjes met kenmerkende zang en teksten over te dragen. Podiumpresentatie staat daarbij hoog in het vaandel. Inmiddels hebben ze in elke hoek van Nederland gespeeld, waaronder in de Melkweg, Vera, Metropool en Hedon.

Debuutsingle 'What Goes Around' werd uitgebracht op 3FM en in een eerste kennismaking met muziektijdschrift MusicMaker werd Orange Fox 'Een band met de X-Factor en een onbetwiste, herkenbare sound' genoemd. De vorige jaar uitgebrachte singles 'Feel It' en 'Fire It Up' werden ook uitgebracht in Spanje, Italië, Zwitserland en Polen. Ondertussen is de band alweer volop bezig nieuw materiaal te schrijven.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland