Ink Bomb publiceert nieuwe live track en opent nieuwe site

3voor12 Gelderland ,

INK BOMB heeft vandaag een nieuwe livetrack online gezet, een allesverwoestende wervelstorm van 45 seconden getiteld 'Battering Ram'. Verder hebben de Nijmeegse punkrockers hun nieuwe site gepubliceerd.

Beide zijn te vinden via www.inkbomb.nl. Eerder bracht de band de song 'Invincible Summer' uit, opgenomen tijdens hetzelfde optreden in café Weerlicht te Nijmegen.

In december 2014 stapten de leden van de Nijmeegse punkrock-band Ink Bomb voor het eerst samen het oefenhok binnen. Elk van hen had al ervaring opgedaan in onder andere Superhero, Planet Eyelash en Anders Niemand en was op zoek naar gelijkgestemden om een potje punk mee te maken.

Het spelen van covers van bands als Bad Religion en No Use For A Name maakte meteen duidelijk dat die gevonden waren. 2015 stond vervolgens in het teken van nummers schrijven, repeteren en opnemen. Het resultaat: een explosie van vinnige punkrock met messcherpe riffs, ronkende bassen, knallende drums en een aan onbedaarlijke Weltschmerz lijdende zanger.

Vocals: Joost Hoedemaeckers
Bas: Arina Banga
Drums: Paul van de Geijn
Gitaar: Quirijn Foeken