Liedje 'Relax Relax Relax' van Arnhemse singer-songwriter Bowe gebruikt in radio- en tv-reclames

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Singer-songwriter Bowe (Boudewijn de Jong) uit Arnhem is door vastgoedontwikkelaar Dormio gevraagd muziek te schrijven voor een rtv reclamecampagne ter promotie van hun nieuwe resorts. Bowe liet het niet bij een klein stukje muziek, maar schreef een volledig nummer om tevens als single te lanceren.

Titel

Na het beluisteren van het liedje was de Arnhemse ontwikkelaar direct enthousiast en besloot het refrein van het liedje te gebruiken in de tv-campagne voor Resort Maastricht tijdens het EK voetbal, een tv- campagne tijdens de Tour de France en een commercial die de hele sportzomer op Radio 1 te horen is.

Het akoestische feelgood liedje ademt de sferen van tropische eilanden, zomergevoel en ontspanning. Bowe schreef zowel de muziek als de tekst en nam het liedje op bij de studio van toetsenist Ton Snijders (o.a. Frank Boeijen) in Velp, waar hij eerder al twee studioalbums mee produceerde.

Relax Relax Relax is al te vinden op alle grote streamingdiensten als Spotify, iTunes en Deezer. Het is de opvolger van ‘Tired of giving good things up’ en ‘Pretty Plain’ van zijn album Nomansland uit 2013, die hem onder andere bij Giel Beelen in zijn ochtendshow bracht.