Presentatie nieuw album Ulftse singer-songwriter Ben Lukassen

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Ben Lukassen is een uit Ulft afkomstige singer/songwriter die zingt in het Achterhoeks-Liemers dialect. Op 6 maart zal het nieuwste album van Ben het levenslicht zien in de DRU Cultuurfabriek.

Ben Lukassen is een uit Ulft afkomstige singer/songwriter die zingt in het Achterhoeks-Liemers dialect. In de Achterhoek in 1995 bekend geworden met zijn eerste, in eigen beheer, uitgebrachte cd-single 'Kleine Keerltjes'. Het nummer, in eerste instantie niet geschreven voor uitgave op cd, werd binnen korte tijd een succes. Het nummer werd zelfs een nr.1 hit in de Optimaal FM hitlijst en wordt al jaren verkozen in de Gelderse Top 100 lijst van Omroep Gelderland. Met nieuwe nummers werd hij winnaar van de voorronde van het Open Podium van theater Amphion te Doetinchem. Verder mocht hij in de finale van dit evenement ook de Persprijs ontvangen.

Op 6 maart zal het nieuwste album van Ben het levenslicht zien in de DRU Cultuurfabriek. Het 'kleine keerltje' zal 'grote' nummers ten gehore brengen van zijn nieuwe album. 11 muzikale en inhoudelijke tracks van hoge kwaliteit. Ben Lukassen is trots op de muzikale weg die afgelegd is. In eigen tempo, met grote zorgvuldigheid en liefde voor de muziek. Maar vooral met grote dankbaarheid voor alle waardevolle momenten en optredens voor bijzonder lieve mensen op vaak zeer speciale gebeurtenissen in hun leven.

De voorstelling is zondag 6 maart om 15:00 uur in het theater van de DRU Cultuurfabriek. Website: www.drucultuurfabriek.nl