Bands voorrondes Kaf en Koren bekend. Voorrondes in maart.

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Sinds 2005 organiseert Cultuur op de Campus Kaf en Koren, de studentenbandwedstrijd van Nijmegen en een goede opstap voor beginnende bands. Deelnemende bands treden op in het CultuurCafé, waar zij feedback krijgen van een deskundige jury en voor een groot publiek spelen. De voorrondes zijn 1, 8 en 15 maart in het CultuurCafé op de Radboud Universiteit, de finale 31 mei in Merleyn.

In de voorrondes zullen 9 bands het tegen elkaar opnemen om een plekje in de finale te bemachtigen. In de voorrondes staan de bands Home for Supper, Mother Bass, Mooksha, The Super Soakers, Cymbaline, Foxlane, Of Stone and Fire, You Should Get To Know Us en Garden State. De genres van de bands lopen uiteen van ruige classic rock, tot vrolijke, zomerse, hitgevoelige muziek.

De strijd tussen de laatste 3 bands zal uiteindelijk gestreden worden in Merleyn op 31 mei. Een jury vol vakmensen bepaald wie zich de winnaar van Kaf en Koren 2016 mag noemen. Ook stemt het publiek op de band die er met de publieksprijs vandoor mag gaan.

Programma
1 maart, 20:00 @ CultuurCafé
Home for Supper, Mother Bass, Mooksha

8 maart, 20:00 @ CultuurCafé
The Super Soakers, Cymbaline, Foxlane

15 maart, 20:00 @ CultuurCafé
Of Stone and Fire, You Should Get To Know Us, Garden State