Kasteel Vorden nieuwe festivallocatie voor Mañana Mañana 2017

Redactie 3voor12 Gelderland ,

‘Het meest relaxte festival van Nederland’ heeft een nieuwe locatie gevonden voor het evenement op 15-16-17-18 juni 2017. Kasteel Vorden en de mooie, groene omgeving is de plek waar Mañana Mañana zal neerstrijken deze zomer. De kaartverkoop start op 15 december via www.mananamanana.eu en bij alle Primera’s in Nederland. In de loop van januari 2017 zullen de eerste geboekte acts worden bekendgemaakt.

De Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisatie van Mañana Mañana, heeft in Kasteel Vorden een nieuwe, geschikte locatie gevonden. De Feestfabriek zocht naar een groene, bosrijke en sfeervolle locatie vergelijkbaar met Landgoed Enghuizen in Hummelo, waar de eerste vier edities van het festival plaatsvonden. Die zoektocht is geslaagd met het nieuwe festivalterrein in de Gemeente Bronckhorst.

Burgemeester Marianne Besselink: "Mañana Mañana is een geweldig festival voor jong en oud. De relaxte sfeer past perfect in Bronckhorst, waar nog veel ruimte is voor ontspanning en activiteiten in een fantastische omgeving. Ik ben blij dat dit festival weer een plek in onze gemeente heeft gevonden.”

Kaartverkoop start op 15 december
De kaartverkoop voor Mañana Mañana start op 15 december om 11:00 uur via de website www.mananamanana.eu (de Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. rekent geen servicekosten) en bij alle Primerawinkels in Nederland (€ 2,50 servicekosten per ticket). Tot 1 januari 2017 wordt een aantal kaartsoorten voor gereduceerd tarief aangeboden.

Over beschikbaarheid en prijs van dagkaarten voor de donderdag en over de invulling van de donderdagavond wordt op een later moment meer bekendgemaakt.

Publiek toonde zich betrokken
Op 25 november meldde Mañana Mañana dat het op zoek was naar een nieuwe festivallocatie. De kaartverkoop die op 1 december zou starten werd daarom uitgesteld. Het festival merkte op dat het zich aanbevolen hield voor suggesties voor nieuwe festivallocaties. Festivalgangers die Mañana Mañana een warm hart toedragen, leverden in totaal tientallen suggesties aan.