Benefietconcert van singer-songwriters in LUX Nijmegen 27 augustus

Benefiet ten behoeve van Stichting Pole Position

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Zaterdag 27 augustus treden singer-songwriters Ed Struijlaart, Rogier Pelgrim, Mevrouw Tamara en Marit Trienekens op in LUX Nijmegen tijdens een benefietconcert ten behoeve van Stichting Pole Position.

De stichting, waar Marit ambassadrice van is, zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking naar de sportwedstrijd van hun dromen te laten gaan of om hun sportidool te ontmoeten, iets dat ze zelf door logistieke en/of financiële redenen niet kunnen. Zowel de artiesten als LUX werken belangeloos mee aan de avond.

Marit Trienekens is ambassadrice van Stichting Pole Position en schreef speciaal voor dit doel het lied 'Dream'. Ze was deelnemer aan De Beste Singer Songwriter en de Grote Prijs van Nederland en heeft in het voorprogramma gestaan van onder andere De Dijk.

Ed Struijlaart is met zijn recente single 'Trick Up My Sleeve' gekozen tot Radio 2 Top Song. Verder is Ed genomineerd geweest voor een 3FM award, speelde hij op Concert at Sea, tourde hij met Bløf en stond hij in het naprogramma van Ed Sheeran.

Mevrouw Tamara was finalist van De Beste Singer Songwriter en werkte voor haar album Zo Lang Mogelijk samen met onder andere Anne Soldaat en een orkest. Dit album bestaat uit een boek, CD, exclusieve downloads en vele digitale extra's.

Rogier Pelgrim was finalist in De Beste Singer Songwriter en won de Grote Prijs van Nederland in 2012. Rogier had de eer om in een bomvol Carré op te mogen treden voor onder andere Prinses Beatrix tijdens het nationaal eerbetoon aan Nelson Mandela. Hij stond meerdere keren in het voorprogramma van Bløf, en 1 september wederom in het openluchttheater Caprera Bloemendaal.

Meer informatie

Singer-Songwriter Benefietconcert
27 augustus, LUX Nijmegen, 20.00 uur
Kaarten: 10 euro, verkrijgbaar via LUX