Vrijdag 9 oktober nieuwe Popronde Arnhem

Redactie 3voor12Gelderland ,

Vrijdag 9 oktober is de Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, weer in Arnhem. In verschillende cafés, restaurants en zelfs boekwinkels zijn er optredens. Het succes van de Popronde Nijmegen een paar weken geleden belooft veel goeds voor de Popronde in Arnhem komende vrijdag!

De opening

Dit jaar wordt de Popronde in Arnhem groots geopend met een mobiele act. Convoi Exceptional, die later die avond in Luxor Live speelt, zal op de achterklep van een auto een optreden geven, terwijl de wagen langs verschillende Poprondelocaties in de binnenstad rijdt. Tijdens deze tour maakt de auto twee keer een stop om prijzen onder het aanwezige publiek te verloten, zoals tickets voor de 3voor12 Clubavond met Bootleg Betty en Raw Flowers op 19 november in Luxor Live. Om 19.30 stopt de bolide voor bij Luxor Live (Willemsplein 10) en om 20.10 uur bij Gaudi aan de Rijn (Onderlangs 117).

Popronde

Verder staan er ’s avonds verschillende 3voor12 talents op het programma. Doppio Espresso (Koningstraat 16-B, Arnhem) is dit jaar het 3voor12-podium en hier zullen Longen, St Tropez en Lookapony optreden. Daarnaast zijn op andere locaties 3voor12 talents Tamarin Desert, Echo Movis, The Brahms, Yakumo en The Homesick te zien.

Het volledige programma van de Popronde is te vinden op www.popronde.nl/steden/arnhem