Tweede Dag van de Achterhoekse Popmuziek op 28 november

Redactie 3voor12Gelderland ,

Op zaterdag 28 november wordt voor de tweede keer de ‘Dag van de Achterhoekse Popmuziek’ (DAP15) georganiseerd. Met bands, expo’s, een grote muziekmarkt met elpee’s, cd’s, merchandise etc van louter Achterhoekse bands en muzikanten wordt de succesvolle Achterhoekse popcultuur voor het voetlicht gebracht.

Het initiatief van DRU Cultuurfabriek, Behind The Corner en Poparchief Achterhoek en Liemers (PAL) biedt de gehele dag verschillende programma-onderdelen door de Achterhoek en wordt feestelijk afgesloten met een vol avondprogramma in de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Verkoop je cd's en merchandise op de muziekmarkt
Verkoop ook je eigen CD’s, EP’s en merchandise op de grote muziekmarkt in de DRU Cultuurfabriek met louter Achterhoekse bands en ook echte instrumenten. Laat dus nu eindelijk die shirtjes drukken, breng die EP uit en haal de merchandise-box uit het busje. Deelname is gratis! Alle opbrengsten gaan naar de bands/ muzikant. Begin november worden de diverse inleverpunten in de regio bekend gemaakt en kan je je aanmelden.

Doe mee!
Café’s, podia, muziekwinkels, platenzaken, bands, politici en muziekliefhebbers uit de Achterhoek zijn van harte welkom om met eigen initiatieven het programma van 28 november verder aan te vullen en zich te melden via Erik.Ramaker@drucultuurfabriek.nl of meindert@behindthecorner.nl.

Avondprogramma (vanaf 20:00 uur)

  • Muziekmarkt: o.a. Wim’s Muziekkelder Doetinchem, Jasper Muziek Winterswijk, Bandjes Kieken, Behind the Corner en diverse bands.
  • Optredens: Danvil (reünieconcert), Shock Royal, Iso Squad, Hooked on 8erhook (roulatieformatie van Achterhoekse topmuzikanten)
  • Expositie City Heroes of Music – Andre Brands (hele maand november)