Zanger Heideroosjes vertelt sterke verhalen in Brebl

Stoere mannen, sterke verhalen en muziek

Redactie 3voor12Gelderland ,

Stoere mannen, sterke verhalen, het nieuwe concept van de Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids ’n Billies festival, gaat op 20 november van 20.30 tot 24.00 uur van start. Marco Roelofs van de Heideroosjes vertelt in Brebl over zijn mooiste leeservaringen, de beste boeken en absolute must-reads. Daarnaast vertelt hij natuurlijk ook gewoon een paar sterke verhalen. Bij een avond vol rock ’n roll hoort ook muziek. The Bunny Bonanzas spelen fijne surf met een punk-attitude: sleazesurfexotica.

De Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids ‘n Billies festival hebben de handen in een geslagen voor dit nieuwe concept ‘Stoere mannen, sterke verhalen’. Een goede combi, want de wereld van rock-’n-roll bestaat uit verhalenvertellers vol sterke verhalen. Behalve Marco Roelofs van de Heideroosjes heeft muziekliefhebber Nico Dijkshoorn voor een volgende editie al toegezegd.

Marco Roelofs is een veelzijdige creatieve alleskunner. Hij zingt, speelt gitaar, componeert, schrijft songteksten, presenteert, acteert en is geschoold journalist en cabaretier/theatermaker. Maar de meeste mensen zullen hem kennen als de leadzanger en gitarist van de Heideroosjes. Laat je verrassen door zijn humor, zijn tips en stel hem jouw brandende vragen. Hij wordt deze avond geïnterviewd door Alex van der Hulst.

Bij een avond vol rock ’n roll hoort ook muziek. The Bunny Bonanzas spelen fijne surf met een punk-attitude: sleazesurfexotica. Ze nemen meteen ook hun eigen VJ mee. Na 23.00 worden ze afgelost door DJ Johnny Smoke. Dus neem nog een biertje en deel je eigen sterke verhalen terwijl de beste plaatjes voor je worden gedraaid.

Schrijf vast in je agenda: de volgende editie van ‘Stoere mannen, sterke Verhalen’ met Nico Dijkshoorn is op 8 april!

Plaats: Nijmegen, Brebl (Honig-complex)   
Datum: vrijdag 20 november 2015   
Tijd: 20.30-23.00u met daarna een DJ   
Prijs: Leden en studenten €10,- | Overige bezoekers €12,50
Website: www.obgz.nl/agenda