3voor12 Gelderland award voor beste live- en bandfoto

Stuur ons je beste foto's!

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Allemaal maken we wel eens een foto met onze smartphone en dan bekijk je die de volgende ochtend bij het ontbijt en schrik je van de kwaliteit. Bewogen, die microfoon toch recht voor het gezicht van de zanger, nog 30 mobieltjes in je beeld, maar dan is er nog de echte fotograaf!

Die man of vrouw die je vooraf met een zware tas vol met lenzen ziet sjouwen en de eerste drie nummers van het concert subtiel voor het podium langsloopt. Na het concert zie je de meest fantastische foto’s online komen en daar willen we de beste van gaan belonen met een 3voor12 Gelderland award! Een deskundige jury gaat de ingezonden foto’s beoordelen en zal 7 januari tijdens de awardshow in LuxorLive bekend maken wie de winnaars zijn. We willen dan ook alle Gelderse fotografen oproepen om hun beste foto’s in te sturen!

Beste live foto
Heb jij bij een concert of festival in 2015 een Gelderse act gefotografeerd en wil je met deze foto deelnemen? Dat kan, stuur jouw beste live foto uiterlijk 13 december naar 3voor12gelderlandfotoaward@gmail.com. Je kunt maximaal 3 foto’s insturen in deze categorie die door een deskundige jury zullen worden beoordeeld.

Beste portretfoto
Heb je een fotoshoot gedaan in 2015 met een Gelderse act en is daar een fantastische foto uitgekomen? Neem dan (ook) deel aan deze categorie van de 3voor12 Gelderland awards! Stuur je beste portretfoto uiterlijk 13 december naar 3voor12gelderlandfotoaward@gmail.com. Je kunt maximaal 3 foto’s insturen in deze categorie die door een deskundige jury zullen worden beoordeeld.