Country en rock bij Park Open

Een middag vol jong talent en authentieke geluiden

Foto's: Jelmer Reyntjes ,

In juni, juli en augustus organiseert Park Open elke zondagmiddag gratis toegankelijke (pop)concerten. De festivallocatie is steevast de Ronde Weide in het Sonsbeekpark in Arnhem, aan de voet van uitkijktoren Belvédère. Afgelopen zondag kon je genieten van authentieke country en jonge rockbands.


Het voorprogramma bestaat uit een showcase van jonge (rock)bands van de Nijmeegse tegenhanger van het Park Open Young Talent Stage: Rock ‘n’ Roll Jonkies. Deze bands worden gespot op het podium van Café Trianon door programmeurs, muziekpers en muziekliefhebbers. Medicine Mace en The Aron & Florian Bevelander band experience tonen deze middag hun talent.


Na het voorprogramma is het tijd voor authentieke countrymuziek. De Johnny Cash covers van Cash in the Attic zorgen voor americana-sfeer in het park. De band gromt, gruist en bruist.


Al ruim 22 jaar staan de Blue Grass Boogiemen voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Ook vandaag is ‘the grass succesfully delivered’.