Photoshop jezelf naar 8Bahn Harbour Festival

Stuur ons je meest eigenzinnige piratenfoto en win vrijkaarten

Redactie 3voor12 gelderland ,

Na veelvuldig gebruik van de oude havenloods voor haar clubnachten gaat 8Bahn het Arnhemse paradepaardje gebruiken voor een nieuw kleurrijk festival op 23 augustus. Na het succesvolle tweedaagse campingfestival 8BahnArea in Ede in 2012, kon er vorig jaar helaas geen follow-up komen. Dit jaar worden er nieuwe plannen gesmeed voor een opvolger van Area in 2015 en wat beter dan dit jaar te overbruggen met een intiem festival in Arnhem?

De nadruk bij deze nieuwe 8Bahn-telg ligt honderd procent op de muziek. In navolging van het Night & Day Festival zal er maximaal worden ingezet op programmering en ook voor de komende clubnachten en het festival in 2015 is dat de strategie van 8Bahn. Daarnaast gaat 8Bahn de havenlocatie maximaal benutten met zowel een binnen- als een buitenpodium. Verwacht op het binnenpodium een nadruk op techno in al haar vormen en buiten een warmer geluid met veel disco en Detroit-georiënteerde house. 

De volledige line-up bestaat uit: Space Dimension Controller, Legowelt, Efdemin, Truss, Clairvoyance, Rahaan, Sigward, Gerd Janson, Hunee, Dan Shake, BertBert en Rik Payne.

Wij mogen 4 x 2 kaarten weggeven als je een foto van jezelf instuurt waarin het thema piraterij/water/boten enzovoorts terugkomt. De meest creatieve inzending wint 2 kaarten! Gebruik hiervoor dit zip-bestandje.
 
Het stappenplan:
 
1) download het 8Bahn Harbour-zipje;
2) open de photoshoptemplate "JohnDoe.psd";
3) voeg je eigen foto toe;
4) bewerk de foto met de vele items die in bestand "losse items.psd";
5) upload je bestand naar Facebook en mail het naar info3voor12gelderland@gmail.com;
6) de beste vier inzendingen krijgen twee tickets.
 
Je kunt je afbeelding insturen t/m 19 augustus 2014.
 
Voor meer info & tickets: www.8bahnharbourfestival.nl