8Bahn Harbour

Win kaarten voor dancefeest op bijzondere locatie

De Harbour-editie van 8Bahn vindt plaats in een grote rauwe industriehal op een afgelegen oud haventerrein met weids uitzicht over de Rijn. Een epische en sfeervolle plek, waar verleden en heden met elkaar versmelten. In de industriehal word je door een bijzonder podium tussen de artiest en de live paint visuals van vj Lucy gepositioneerd: een nieuw en veelbesproken project, opgezet door drie dames uit Amsterdam met een voorliefde voor analoog, verf en video. Ook met deze editie is 8Bahn erin geslaagd om breed en progressief te programmeren.

Hoewel Dave Huismans bij velen vooral bekend is als 2562, bestond zijn alter ego A Made Up Sound al eerder. Onder deze naam verbindt Dave de huidige house-/technostroming met de voorliefde voor bass-music/dubstep/UK.

Auntie Flow is afkomstig uit Glasgow, waar hij tien jaar actief was bij Club Highlife. Op 8Bahn Harbour maakt hij zijn Nederlandse debuut. Auntie Flo varieert met afro, UK en house.

Vinylliefhebbers Ferdi Blankena & Sense Unique delen een voorliefde voor house en disco. Als openingsact van 8Bahn Harbour kan het tweetal tonen waarom het niet meer is weg te denken uit de Nederlandse housescene.

8Bahn Dynasty bestaat uit Armin Pillen, Patski en Lé-fì, die al als dj’s actief waren voordat 8Bahn bestaansrecht kreeg. Van de slaapkamer via de lokale schuur maakten zij de stap naar clubs en festivals. Het trio wordt vaak aangevuld met bevriende dj’s.

8Bahn Harbour vindt plaats op 23 maart 2013 van 23:00 tot 06:00 uur op het adres Nieuwe Havenweg 23 in Arnhem. Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de deur. Driekwart van de kaarten is al verkocht.

Prijsvraag

Wil jij gratis naar 8Bahn Harbour? Dat kan! 3voor12 gelderland geeft 2x2 kaarten weg. Winnen? Beantwoord de volgende vraag:

Tussen welke grootheden stond Auntie Flo onlangs in de Berghain/Panoramabar geprogrammeerd?

Stuur je antwoord vóór donderdag 21 maart, 23:57 uur naar info@3voor12gelderland.nl.