3voor12 gelderland unplugged op het dak

Bestel een liedje!

Op donderdag 18 juli vindt de laatste in een serie van vijf succesvolle Roof Garden Arnhem unplugged sessies plaats. Tijdens deze laatste editie schotelt 3voor12 gelderland lokale talenten het publiek een muzikaal ‘menu’ voor.

De vorige vier edities zijn druk bezocht en door het publiek goed ontvangen. Waar bij de vorige edities de bands en artiesten de gelegenheid kregen om meerdere nummers uit eigen repertoire te spelen, is de opzet van de laatste 3voor12 unplugged anders van aard.

Iedereen blijft lekker zitten waar hij zit en krijgt een menukaart. Vanaf jouw luie stoel mag je een nummer bestellen van de menukaart. De band speel het gekozen nummer vervolgens bij jou aan tafel. Voor jou? Voor je vriendinnetje? Voor die ene knapperd aan de andere kant van het dak? Of voor iedereen om je heen!

3voor12 gelderland is trots dat zij haar bezoekers opnieuw een kwalitatief goede programmering kan voorschotelen. Het geloof in de kwaliteiten van de lokale bands en artiesten is niet ongegrond en dit deelt 3voor12 gelderland graag met haar bezoekers.

Ambre Jane

Schrijft met haar keytar en keyboard poppy songs met een jazzy en funky edge. Vanavond begeleidt Erik Boom haar met zijn gitaar. Ze zingen vanavond over de liefde, bepaalde 'misters' en over een circuspanter die zijn meesteres afslacht.

Op de menukaart:

  • € 3,- Mister Darling, een nummer over een onbereikbare (film)liefde.

11minuteslate

De wijzers van de klok dragen je van bluesy jazz melodieën en onverwachtse folkpop langs verschillende tijdzones. Gewapend met melodica, bariton en cajon spelen ze eigen nummers en af en toe een cover, maar heb je dat door?

Op de menukaart:

  • € 3,- 3 Minutes, soms gaat de tijd te snel, te onopvallend, te aanwezig of te onverschillig voorbij. Drie minuten is te kort voor jazz en te lang voor house. Lang genoeg voor blues. Met Annika op de mysterieuze melodica Esther op de tijdloze gitaar.

 

Bowe

Met zijn zwoele bluesstem speelt hij heerlijke afwisselende nummers van hoge kwaliteit. Op het dak wordt hij bijgestaan door gitarist Erik Verhoef. Niks geen slap kamvuur setje, lekkere uptempo nummers van zowel het album Moving through the Night (2009) als van het recent verschenen Nomansland (2013).

Op de menukaart:

  • € 3,- Rough on Me, normaal het rustpuntje tijdens hun festivals, vanavond het perfecte fijne liedje voor een akoestische setting;
  • extra: bestel je nummer voor € 7,50 en krijg er het album Nomansland bij (normaal € 10,-).
     

Met een Happy Hour van 19:30 tot 20:30 uur - alle nummers voor de helft van de prijs!

Roof Garden Arnhem is een per fiets verplaatsbare publieke tuin die zelf alle benodigde energie opwekt, waar voedsel wordt verbouwd en gegeten en iedereen welkom is om wat te eten, drinken en te genieten van het uitzicht.