Eerste editie Ongekend Goed Festival op 1 juni

Nieuw Gelders festival brengt jong en smaakvol muziekmenu

Josette Wolthuis ,

Als je nog niet op de kaart staat, dan moet je eerst voorgeproefd worden. The Home-Made Bandstand biedt jonge muzikanten een helpende hand in deze economisch magere tijden. Op 1 juni 2013 vindt het eerste festival plaats in het Openluchttheater van Eibergen.

Gelderland is een festival rijker: het Ongekend Goed Festival is een nieuw initiatief dat gehoord mag worden en samenwerkt met The Home-Made Bandstand. Deze stichting ondersteunt singer-songwriters en componisten bij het regelen van promotie, boekingen en verzorgen van optredens. De stichting is opgericht door Anne Budé van de popacademie van conservatorium ArtEZ om beginnende musici aan bekendheid te helpen. Op een creatieve manier zorgt The Home-Made Bandstand dat elk podium een op maat gemaakt ‘band-menu’ voorgeschoteld krijgt. De ingrediënten worden aangepast op de sfeer van de locatie, de smaak van het publiek en het budget.

De dagschotel van de eerste editie van dit festival bestaat uit een 13-gangenmenu van optredens, met intermezzo’s van verschillende workshops en een lopend buffet: de muzikantenmarkt. Dit diverse menu bevat gerechten van Carmijn, Related,  Breekabel, De Elite, Roos Blufpand, Vrouwenzo, Meryl And A Bit Of Yellow, Fur, Sophia Dragt, In Halo, Shea’s Fire, Sheila Maze en Maggie’s Bookshop.

Voor een keur aan muzikale versnaperingen maak je dus op 1 juni een uitstapje naar het Openluchttheater van Eibergen. Smakelijk luisteren!