Down and Out met Liquid Snow

Buiten valt het, binnen speelt het

Tekst: Eelco van Eldijk | Foto's: Jimmy Israel ,

Liquid Snow doet zijn naam deze winter prima eer aan. De natte rommel valt veelvuldig en mogelijk meer dan genoeg, zo ook deze avond weer. Een mooie reden om gezellig met velen bij elkaar te kruipen diep onder de grond. In de Nijmeegse NDRGRND houdt Liquid Snow hun ep-presentatie, want het nieuwe kleinood 'Down and Out' moet live gedoopt worden. Wolves Dressed In Sheep is support.

Het vijftal speelt blijkbaar graag op zaliger dagen. Waar men laatst in Druten de sterren van de hemel speelde tijdens de Maria Lichtmis, moet Nijmegen tijdens Stille Zaterdag, ook wel paaszaterdag genaamd, eraan geloven.

Tijdens paaszaterdag worden de eieren beschilderd en in hoeken en gaten verstopt voor het traditionele paasontbijt op zondagochtend. Toch zal dit petit déjeuner niet in alle vroegte kunnen plaatsvinden, want met Liquid Snows optreden en hierop volgende dj-set is het een goed feestje tot diep in de nacht.

Jimmy Israel is namens 3voor12Gelderland met zijn camera present en laat de avond in geuren en kleuren zien. Down and Out is gedoopt, de paashaas is gesloopt, alsmede het gehoor van menig bezoeker. Liquid Snow was weer fel en scherp, precies zoals je van de jongens mag verwachten. Geschrokken van het optreden? Vast wel, het was weer aangenaam!

Wolves Dressed In Sheep opende de avond.