Discipline & Rather Real naar finale Grote Prijs van Nederland Discipline & Rather Real naar finale Grote Prijs van Nederland

Hiphopduo vertegenwoordigt Nijmegen op 8 december in Paradiso

Discipline & Rather Real naar finale Grote Prijs van Nederland

Hiphopduo vertegenwoordigt Nijmegen op 8 december in Paradiso

Tijdens de halve finale in Apeldoorn lieten ze al een goede indruk achter, maar ze konden de jury nog niet overtuigen. Het publiek is echter wel overtuigd van de kwaliteiten van Discipline & Rather Real. Vannacht werd namelijk bekend dat het hiphopduo dankzij publieksstemmen door is naar de finale op 8 december in het Amsterdamse Paradiso.

De afgelopen dagen was het spannend: dan stonden Discipline & Rather Real tweede, dan weer eerste op de publiekspoll van de Grote Prijs van Nederland. Om 0.00 uur afgelopen nacht kwam er eindelijk een einde aan het wachten en de spanning: de Nijmeegse hiphoppers bleven op de eerste plaats staan. De finale is bereikt!

Tijdens de halve finale kwamen Discipline & Rather Real al met een fikse fanschare naar Apeldoorn om te laten zien dat hiphop leeft in Nijmegen. Mede door de grote groep fans is hun missie, het behalen van de finale, geslaagd.

Uiteraard volgen wij de heren richting de finale. Hou onze site dus in de gaten!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland