Orchestra Of Spheres mag op aarde blijven

Rare kwibussen laten hun buitenaardse strapatsen zien

tekst: Erik Nijsten / foto's: Suzanne Klein Egelink ,

Gehuld in puike pakken, exotische zonnebrillen en bloemen gaf Orchestra Of Spheres haar indrukwekkende visitekaartje af op de-Affaire af. De muziek en de prima podiumpresentatie zorgden voor een absoluut hoogtepunt op de donderdagavond.

CONCER
Orchestra Of Spheres, Boog, donderdag 19 juli 2012

Muziek
Experimentele rock uit een ander universum
 
Plus
Orchestra Of Spheres maakt live een geweldige indruk. Klinken sommige nummers op hun prachtige debuutplaat Nonagonic Now soms nog wat chaotisch, live valt alles mooi samen. De nummers houden de vaart er lekker in en de verveling slaat geen enkel moment toe. De funky brillen, flitsende kostuums en bizarre instrumenten maken het helemaal af. De muziek zuigt je naar een ander melkwegstelsel, laat je daar lekker rondkijken en luisteren en zet je daarna verbouwereerd terug op aarde. Onder leiding van Orchestra Of Spheres is het een heerlijk vreemde reis.   
 
Min
Soms mogen de nummers wel iets langer worden uitgesponnen. Als er muzikaal dan ook nog iets meer gejamd wordt, is het helemaal af.
 
Conclusie
De dames en heren van de Orchestra Of Sphere geven een puik optreden weg. De volgende keer mogen ze langer op aarde blijven.
 
Cijfer
8,5