de-Affaire: The Liquid Machine geniet van samen muziek maken de-Affaire: The Liquid Machine geniet van samen muziek maken

"Genieten van het weer, bier drinken en werken aan nieuwe nummers"

de-Affaire: The Liquid Machine geniet van samen muziek maken

"Genieten van het weer, bier drinken en werken aan nieuwe nummers"

Tijdens festival de-Affaire speelt ook dit jaar een flink aantal Gelderse acts. 3voor12 gelderland stelt ze graag aan je voor! Vandaag Roos van Nijmegen-winnaar The Liquid Machine.

Wat mogen we van jullie op de-Affaire verwachten?
Muziek die lekker erin knalt. We proberen harde rockmuziek te maken met wat invloeden uit andere stijlen. Maar het belangrijkste is eigenlijk vooral dat je vier heren te zien krijgt die er van genieten om samen muziek te maken en dat duidelijk zullen maken aan de mensen die er zijn. We zijn nog bezig met het regelen van een gastoptreden. Hier kunnen we echter nog niet te veel over zeggen, omdat we niet zeker weten of dat doorgaat. Dat blijft dus nog even spannend.

Wat is het leukste dat je deze zomer nog gaat doen?
De dag na de-Affaire mogen we in Wageningen optreden met de Zweedse band Deville. Dit is ook echt een optreden waar we naar uitkijken. Verder wordt het vooral genieten van het weer, bier drinken en werken aan nieuwe nummers.

Wie zou je het volgend jaar op de-Affaire willen zien?
Goede vraag, zoveel muziek. Het is waarschijnlijk maar goed dat we dat nu nog niet weten. De-Affaire is meestal een plek waar veel nieuwe muziek te horen is die pas wat later bekend wordt. Om nu al een band aan te wijzen voor volgend jaar zou wel erg vroeg zijn. Hoewel we vorig jaar op de-Affaire Graveyard hebben gezien dat een geweldig vette band is. Dat was wel de beste ontdekking van vorig jaar. Een soortgelijke ontdekking voor volgend jaar zou erg welkom zijn, hoe die band dan ook mag heten!

Wie verdient er volgens jou een medaille?
De Zweedse koningin. De Raad van Bestuur van Stockholm heeft besloten om koningin Silvia te huldigen met de St. Erik Medaille. Dit is een soort 'medal of honour' alleen dan van de Zweedse hoofdstad zelf. De koningin krijgt de medaille omdat zij "Zweden op een fantastische wijze heeft vertegenwoordigd in de afgelopen jaren" en voor haar sociale verplichtingen. Een grote bijdrage hieraan is de oprichting van de World Childhood Foundation, voor betere levensvoorwaarden van kinderen. [Iets doet ons vermoeden dat de heren van The Liquid Machine liefhebbers zijn van het EO-televisieprogramma Blauw Bloed (red.).]

Welke vraag mag er nooit meer gesteld worden door een journalist?
"Wie verdient er volgens jou een medaille?"

The Liquid Machine speelt vrijdag 20 juli om 23.45 uur op podium De Lift

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland