de-Affaire: Rather Real zorgt voor zomers warme tunes! de-Affaire: Rather Real zorgt voor zomers warme tunes!

“De vrijwilligers verdienen een medaille”

de-Affaire: Rather Real zorgt voor zomers warme tunes!

“De vrijwilligers verdienen een medaille”

Tijdens festival de-Affaire speelt ook dit jaar een flink aantal Gelderse acts. 3voor12 gelderland stelt ze graag aan je voor! Vandaag Rather Real.

Wat mogen we van jullie op de-Affaire verwachten?
Zomers warme tunes! Alles wat ik als DJ draai, heeft een warme 'soulfulle' kern. Ik zal me vooral met de rustigere tunes bezighouden. Opkomende DJ-held Odin neem ik mee om de snelle kant van onze sets te belichten en samen zullen we elkaar met de tussenliggende tempo's veel tegemoet komen! Odin draait overigens ook als opener voor Give It Dub tijdens de zomerfeesten!

Wat is het leukste dat je deze zomer nog gaat doen?
De fijne mensen van Doornroosje hebben geregeld dat Discipline, Victoire en ik met een soort uitwisselingsproject deze zomer naar Duitsland en Frankrijk kunnen gaan om daar wat shows te doen en wat workshops te bezoeken. Daar kijk ik erg naar uit!

Wie zou je het volgend jaar op de-Affaire willen zien?
Dwele, Robert Glasper Experiment, Jesse Boykins III of Afta-1. Ik weet alleen niet hoe haalbaar dat is voor de-Affaire, aangezien ik geen idee heb wat dat soort acts normaal vangen voor optredens! Iets haalbaarder en ook erg tof lijkt het me als de-Affaire Full Crate & FS Green eens zouden uitnodigen voor een 'nice' set.

Wie verdient er volgens jou een medaille?
Mensen als Paul van Peer Productions of Achmed van Doornroosje voor hun geduld en eindeloze motivatie!

Welke vraag mag er nooit meer gesteld worden door een journalist?
Ik vind dat je als journalist kan vragen wat je wilt. Ik kijk zelf wel of en wat ik antwoord, 'right'? Ik kan er alleen nooit zo goed tegen als journalisten hiphop in z'n geheel niet serieus nemen en bijvoorbeeld om "die stoere hiphop handgebaren" vragen tijdens een fotoshoot voor het artikel.

Rather Real speelt dinsdag 17 juli om 20.00 uur op podium “club Voerweg”

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland