de-Affaire: Liquid Snow voor derde keer op de-Affaire

“We hebben een harde show voorbereid met weinig rustpunten, veel energie en een aantal nieuwe nummers. ”

Tijdens festival de-Affaire speelt ook dit jaar een flink aantal Gelderse acts. 3voor12 gelderland stelt ze graag aan je voor! Vandaag Liquid Snow.

Wat mogen we van jullie verwachten op de-Affaire ?
Een gefocust optreden waarbij we laten zien hoeveel we gegroeid zijn sinds de vorige keer dat we hier stonden in 2010. We hebben een harde show voorbereid met weinig rustpunten, veel energie en een aantal nieuwe nummers.

Wat is het leukste dat je deze zomer nog gaat doen?
Voor de band als geheel wordt dat het optreden op Huntenpop op 11 augustus en het schrijven van nieuwe nummers voor de studiotijd die we hebben gewonnen bij de Achterhoekse Bandcompetitie. Verder gaat Jamil in de zon liggen, Mischa kijkt uit naar onze oefensessies, Jeroen bezoekt zijn grote voorbeeld Dr. John in Paradiso, Jesse doet nooit iets leuks en Randy gaat Skyrim spelen, zijn vriendin kusjes geven en alle Pokémon vangen.

Wie zou je het volgend jaar op de-Affaire willen zien?
Een selectie: Zebra Katz, Shaking Godspeed, Hadrian’s Wall, Two Gallants, Death Letters, Sven Hammond Soul (alleen voor Jeroen), Pond en natuurlijk Phil Collins.

Wie verdient er volgens jou een medaille?
Een medaille voor de mensen die ervoor gezorgd hebben dat de-Affaire en Habana dit jaar weer doorgaan en er een heel mooi programma staat, lijkt ons wel op zijn plaats.

Welke vraag mag er nooit meer gesteld worden door een journalist?
Wij vonden het moeilijk een goed antwoord te verzinnen op de vraag ‘Beatrix of Alexander?’
 

Liquid Snow speelt zaterdag 14 juli om 23.15 uur op podium De Lift.