de-Affaire: Knuckles Of Frisco komt na de zomer met nieuw album de-Affaire: Knuckles Of Frisco komt na de zomer met nieuw album

“Wat betekent de naam van jullie band en hoe zijn jullie tot die naam gekomen?”

de-Affaire: Knuckles Of Frisco komt na de zomer met nieuw album

“Wat betekent de naam van jullie band en hoe zijn jullie tot die naam gekomen?”

Tijdens festival de-Affaire speelt ook dit jaar een flink aantal Gelderse acts. 3voor12 gelderland stelt ze graag aan je voor! Vandaag Knuckles Of Frisco.

Wat mogen we van jullie verwachten op de-Affaire ?
Ons gevoel zegt ons dat al onze muzikale energie van de afgelopen anderhalf jaar bij elkaar komt in een nieuwe sound en een meer heldere identiteit van de band. En er is voor ons momenteel bijna geen beter podium denkbaar dan de-Affaire om deze energie vrij te laten komen. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Wat is het leukste dat je deze zomer nog gaat doen?
We zitten momenteel midden in de opnames van ons debuutalbum, dat we opnemen bij Soundvision Studios van producer George Konings uit Arnhem. Het is geweldig om in zo'n professionele studio onze muziek op te kunnen nemen. We kijken dan ook enorm uit naar het eindresultaat en zijn natuurlijk zeer benieuwd hoe de plaat door ontvangen gaat worden. De verwachting is dat het album, ergens na de zomer het levenslicht ziet.

Wie zou je het volgend jaar op de-Affaire willen zien?
Wilco, Grinderman, Patrick Watson, The Tragically Hip, Nicolas Jaar, Deus, Motorpsycho… Hoeveel budget is er eigenlijk? Wellicht iets minder prijzig dan: The Cubical.

Wie verdient er volgens jou een medaille?
Onze vrouwen, kinderen en vriend(inn)en die ons veel te weinig gezien hebben de afgelopen maanden, omdat we heel druk met de muziek zijn geweest. We staan inmiddels diep bij ze in het krijt! Waar kunnen ze de medailles ophalen?

Welke vraag mag er nooit meer gesteld worden door een journalist?
Wat betekent de naam van jullie band en hoe zijn jullie tot die naam gekomen?

Knuckles of Frisco speelt woensdag 18 juli om 20.45 uur op podium De Lift.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland