Kristal kijken met OIIO Kristal kijken met OIIO

“Hopelijk weten we komend jaar het meesterwerkje te voltooien waar we nu aan werken.”

, Redactie 3voor12 arnhem nijmegen

Kristal kijken met OIIO

“Hopelijk weten we komend jaar het meesterwerkje te voltooien waar we nu aan werken.”

Redactie 3voor12 arnhem nijmegen ,

3voor12 arnhem nijmegen kijkt terug op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogte- en dieptepunten, en hoe gaat 2011 de boeken in? Ook werpen we alvast een blik in de toekomst, what’s hot in 2012 en what’s not? Vandaag gaan we kristal kijken met OIIO.

Hoe zul je je 2011 herinneren? Noem een hoogte- en een dieptepunt
“Het was één grote stroomversnelling. Na het bundelen van ons zolderdemoproject It's Still There werden we geselecteerd voor de Popronde, waarmee we uiteindelijk vijftien shows hebben gedaan. Fantastische tijden gehad! Ook brachten we een bijzonder akoestisch schijfje uit én hebben we een grootse huiskamertour gepland. En dat alles terwijl we keihard aan een volwaardige plaat werkten. Dieptepunt was het afscheid van ons gouden keeltje Liset, op zaterdag 21 mei. Een hoogtepunt volgde al gauw met het verwelkomen van Anne-Beth in OIIO, ons nieuwe gouden keeltje.”

Wat verwacht je van 2012?
“Nog véél meer huiskamershows, koffie, gezelligheid, biertjes in de Blaauwe Hand en Camelot, dansjes doen en bandjes kijken in Merleyn en Doornroosje, en heel veel goede muziek. Kortom: een logisch vervolg op 2011. Hopelijk weten we komend jaar bovendien het meesterwerkje te voltooien waar we nu aan werken. En wie weet studeren enkele OIIOianen nog eens af.”

Welke act uit Gelderland gaat het maken in 2012?
“Dead Neanderthals natuurlijk! Ook Automatic Sam gaat ongetwijfeld door met het veroveren van Nederland. Verder verwachten we veel van de tweede plaat van Shaking Godspeed en zijn we erg benieuwd naar het debuutalbum van Roel Smeets.”

What's hot in 2012?
“Herwaardering voor en reorganisatie van de cultuursector, indianenmuziek, ongebruikelijke maatsoorten, afstuderen, onzekerheden, Noel Gallagher, niet afstuderen, zekerheden, trapharmoniums, traantjes wegpinken bij een optreden van Bowerbirds, en de fancy schmancy nieuwe site van 3voor12.”

What's not in 2012?
“Kane, dubstep-remixes van If You Believe, afgeven op de cultuursector, dansen op Skrillex, in afzondering gebrokenhartliedjes opnemen in een hutje op de hei, en een Oasis-reünie.”

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari sluit OIIO haar huiskamertour af in thuisstad Nijmegen. De laatste show is al uitverkocht, voor het optreden op 17 februari mag 3voor12 arnhem nijmegen twee maal twee kaartjes weggeven.

Winnen? Laat ons weten wat jouw favoriete huiskamerobject is, en waarom. We verloten de kaarten onder de meest originele inzendingen. Stuur je antwoord voor 16 februari naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl om kans te maken.


 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland