MP3voor12 gelderland Vierdaagse 2012

Gelderse muziek gezocht voor de wandelaars van de Vierdaagse

Tekst: Redactie ,

Van 17 tot en met 20 juli lopen er wederom tienduizenden wandelaars in Nijmegen en directe omgeving om het gewilde kruisje te bemachtigen. Zeker de helft van de wandelaars heeft een mp3-speler bij zich om het einde van de streep te halen. 3voor12 gelderland wil de deelnemers hierbij een handje helpen door ze lekkere wandelmuziek aan te bieden.

Gelderse muziek gezocht voor de wandelaars van de Vierdaagse

Van 17 tot en met 20 juli lopen er wederom tienduizenden wandelaars in Nijmegen en directe omgeving om het gewilde kruisje te bemachtigen. Zeker de helft van de wandelaars heeft een mp3-speler bij zich om het einde van de streep te halen. 3voor12 gelderland wil de deelnemers hierbij een handje helpen door ze lekkere wandelmuziek aan te bieden. Hiervoor zijn wij bezig met een speciale MP3VOOR12-download. Die moet zoveel mogelijk nummers bevatten, want sommige lopers zijn tenslotte tien uur onderweg!

Via deze oproep vragen wij zoveel mogelijk Gelderse (minimaal 25 % van de act is Gelders) acts een mp3 naar ons te mailen. Hiphop, rock, indie, singer-songwriter, punk, grindcore... Het genre maakt niet uit, als het maar uit onze mooie provincie komt. Wij maken er dan een toffe compilatie van en gaan die in de week voor de Vierdaagse online zetten zodat wandelaars en andere gegadigden hem kunnen downloaden en beluisteren tijdens of na de vierdaagse!

De mp3 graag in minimaal 192kbps met in de filenaam band en titel. Als het even kan graag met bandfoto erbij! Hij kan gemaild worden naar: mp@3voor12gelderland.nl. De inzendtermijn sluit 5 juli 2012 om 23.57 uur.

Deelnemers tot nu toe: Tim Calis & Reinders, Fruit Of The Original Sin, SuperDura, Dislisa, Terry Bogus, Sugareyes, Bertin, Diggeth, Leeways, Anders Niemand, Blazkowicz, Lieve Bertha, Eva Almagor, Geiser, Smal Water, Kurpers-Hoek, Okieson, Rogier Pelgrim, Liquid Snow, Knuckles of Frisco, Gutless, Achterdochtig, Moikov, Fake ID, Bahbuddah, Planet Eyelash, Villa Zeno, Marcel Verbeek, The Razzle, The Jacobites, Zwerfhond, Christel,The Reflecting Elephants, The Big Bang Theory, Easy Trigger, Piepschuim, Differ, Automatic Sam, Van Oorsprong, Hadrian's Wall, Deanmoore, Blackstroke, Sem Sprang, Holz, Sugartoosh, Taxidermist, Portonova, the Biaritz Boys, Pedantic, The Embrassibles, Merchants of Moments, Dead Neanderthals