Club 3voor12 gelderland: afscheid en comeback in stijl Club 3voor12 gelderland: afscheid en comeback in stijl

Hernieuwde kennismaking The Juice, hernieuwd afscheid Gray Code

, Tekst: Maarten Wagemakers / Foto's: Roy van den Ing / Filmpjes: Simon van Eik

Club 3voor12 gelderland: afscheid en comeback in stijl

Hernieuwde kennismaking The Juice, hernieuwd afscheid Gray Code

Tekst: Maarten Wagemakers / Foto's: Roy van den Ing / Filmpjes: Simon van Eik ,

Zaterdag 14 april was het weer tijd voor een nieuwe Club 3voor12 gelderland. Met ditmaal twee bijzondere aangelegenheden: een reünie van Gray Code, en een hernieuwde kennismaking met The Juice. Onze fotograaf was ter plekke om deze heuglijke gebeurtenissen vast te leggen.

Met Gray Code en The Juice staan er twee bijzondere optredens op het programma op 14 april in Merleyn. Voor Gray Code betekent dit een éénmalige reünie, na in december 2009 - ook op één van onze clubavonden – afscheid te hebben genomen als formatie. Ondanks dat de heren naar verluidt slechts twee maal sindsdien in deze formatie hebben geoefend, pikt Gray Code meteen de draad op waar ze toentertijd waren gebleven. Sterker nog, met de extra ervaring die twee van de leden in het veelvuldig optredende en productieve OIIO hebben opgebouwd, is de reünie van Gray Code meteen een volwassen upgrade van de band die twee jaar geleden ter ziele ging. Een sterk optreden dat stiekem toch wel naar meer smaakt.

Over stiekem gesproken: The Juice draait eigenlijk ook al een hele tijd mee in het Nijmeegse muziekcircuit. De heren hebben er alleen een handje van om met enige regelmaat de naam van hun band van een nieuw jasje te voorzien. Voorheen bekend als Coolschrank en Mr. Fleece is The Juice na een tijdelijke radiostilte nu terug om hun nieuwe project te presenteren. De hernieuwde kennismaking komt meteen ook met een nieuwe sound: een strak, elektronisch geheel met een duidelijk vizier op de dansvloer. Een fraai optreden, waarbij vooral de krautrockende toegift nieuwsgierig maakt naar toekomstig materiaal.
 
Wil je weten wat je gemist hebt, of geniet je graag nog even na? Hieronder vind je zowel de foto’s als een aantal live-opnames!
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland