ADA heeft het voor het zeggen! ADA heeft het voor het zeggen!

Goed gevulde Arnhem Dance Agenda

, Tekst: Hoofdredactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

ADA heeft het voor het zeggen!

Goed gevulde Arnhem Dance Agenda

Tekst: Hoofdredactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Het (regenachtige) festivalseizoen zit er definitief op, de poppodia en andere binnenlocaties hebben het weer voor het zeggen. En dat is absoluut goed zichtbaar in de gevulde “dance” agenda van Arnhem. 3VOOR12-Arnhem/Nijmegen brengt dat vanaf heden graag voor je in kaart met een tweewekelijkse Arnhem Dance Agenda, oftewel ADA!

Goed gevulde Arnhem Dance Agenda

Het (regenachtige) festivalseizoen zit er definitief op, de poppodia en andere binnenlocaties hebben het weer voor het zeggen. En dat is absoluut goed zichtbaar in de gevulde “dance” agenda van Arnhem. 3VOOR12 brengt dat vanaf heden graag voor je in kaart met een tweewekelijkse Arnhem Dance Agenda, oftewel ADA!

10.09.2011: Back to the House – Luxor Live

Luxor Live zet dit weekend in op een avond klassiekers. Vanuit Amerika wordt dj Pierre, grondlegger van het project Phuture en brein achter het befaamde TRAX Records, ingevlogen voor een “Afro Acid” set. TRAX Records is zonder meer één van de meest invloedrijke labels van de jaren 80 met releases van Chicago house veteranen als Marshall Jefferson, Adonis, Ron Hardy en Frankie Knuckles.

Phuture: http://www.youtube.com/watch?v=4n1W9Ort3Os

TRAX Records vind je ook in de breed georiënteerde platenkoffers van Le Voyage. Het jonge collectief, bekend van hun huiskamerfeesten bij Café Vrijdag, sluiten de avond na dj Pierre af, Arnhemse housekenner Barry V opent.

Luxor Live kiest voor deze avond een exclusieve setting in haar bovenzaal met de policy vol=vol.

Meer info: www.luxorlive.nl

10.09.2011: Summermoods – Bosch

Meer gecharmeerd van de wat bekendere 90's dance? Bosch en Summermoods slaan de handen voor de tweede maal ineen voor een vrolijke 90's avond. Centraal staan goede muziek, kekke visuals en een ongedwongen sfeer. 3 halen=2 betalen!

Meer info: www.summermoods.nl

17.09.2011 & 18.09.2011: Berlin 24 – Meerdere podia in Arnhem

Een puike samenwerking van verschillende Arnhemse partijen heeft geleid tot een gloednieuw initiatief onder de noemer Berlin24. Doel van het project is om Arnhem te laten proeven aan de vrije gedachtegang van de (dance)hoofdstad van Europa, welke gebaseerd is op de film Berlin24. Een etmaal lang kunst, theater, muziek en meer!

Enkele highlights:

17.09.2011: New Dutch School – Loods 008

De heren van New Dutch School (www.newdutchschool.com) kennen als geen ander het welbekende Berlijngevoel. De abstracte techno en vooruitstrevende blik op video art vind je niet alleen in Berlijn, maar sinds de introductie van New Dutch School ook in Arnhem. Al om 14.00 uur barst het geweld los in Loods 008. Must see: de Canadees Jeremy P. Caulfield!

17.09.2011: INVITE Berlin! – Café de Kroeg

Café de Kroeg gooit haar deuren open voor een Berlin special van INVITE. De driekoppige live act Kamara, onlangs getekend bij het Noorse “DunkaDunka” label, is de moeite zeker waard!

Meer info: www.berlin24.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland