Knuckles Of Frisco geeft visitekaartje af tijdens presentatie 'Black Holes' Knuckles Of Frisco geeft visitekaartje af tijdens presentatie 'Black Holes'

Druk Willemeen vermaakt zich bij Arnhems avondje indierock

, Foto's: Eric Veltink

Knuckles Of Frisco geeft visitekaartje af tijdens presentatie 'Black Holes'

Druk Willemeen vermaakt zich bij Arnhems avondje indierock

Foto's: Eric Veltink ,

Dit jaar was het genieten geblazen voor het viertal van Knuckles Of Frisco. Eerste plaatsen, spelen in het buitenland en dan nu het eerste tastbaar schijfje. De band doet het blijkbaar niet alleen goed bij jury's maar ook bij het publiek, want 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteerde drie Arnhemse formaties in een praktisch uitverkocht Willemeen .

Druk Willemeen vermaakt zich bij Arnhems avondje indierock

Dit jaar was het genieten geblazen voor het viertal van Knuckles Of Frisco. Eerste plaatsen, spelen in het buitenland en dan nu het eerste tastbaar schijfje. De band doet het blijkbaar niet alleen goed bij jury's maar ook bij het publiek, want 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert drie Arnhemse formaties in een praktisch uitverkocht Willemeen. Naast Knuckles Of Frisco betreden ook Monokraft en The James het podium.

Afgelopen week konden we al lezen over de groei en ambities van Knuckles Of Frisco en de totstandkoming van de ep Black Holes, die is opgenomen in Studio Het Lab in Arnhem. Het is zover, de nieuwe plaat ziet het levenslicht. Een gezellige avond in Willemeen, die na het hoofdgerecht naadloos overloopt in een wederom uitverkochte alternatieve dansavond Dagschotel.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland