Drift komt naar je toe deze herfst Drift komt naar je toe deze herfst

Na succesvolle eerste editie komt Nijmeegs dancefestival terug met tweede ronde

, Tekst: Iris Datema

Drift komt naar je toe deze herfst

Na succesvolle eerste editie komt Nijmeegs dancefestival terug met tweede ronde

Tekst: Iris Datema ,

Op 26 november trakteert Drift weer op een uitgebreid cultuurprogramma en een scala aan topartiesten op het Vasimterrein in Nijmegen, en de kaartverkoop loopt hard. Herfstdrift is AAN!

Na succesvolle eerste editie komt Nijmeegs dancefestival terug met tweede ronde

Na afloop van de eerste editie van Drift Festival afgelopen mei had de organisatie zich al genomineerd voor een welverdiende herhaling. Daar hebben ze absoluut gehoor aan gegeven. Op 26 november trakteert Drift weer op een uitgebreid cultuurprogramma en een scala aan topartiesten op het Vasimterrein in Nijmegen, en de kaartverkoop loopt hard. Herfstdrift is AAN!

Drift Festival is ontstaan uit de ambitie om het eerste dance-georiënteerde cultuurfestival van Nijmegen op te zetten. Na de succesvolle eerste editie kreeg de organisatie het idee om dit jaar een tweede festival te organiseren, en wel in de herfst. De prachtkleuren van dit seizoen moeten in combinatie met het terrein van de Vasim een mooi plaatje opleveren. Voor de toekomst heeft Drift nog meer in petto. De organisatie zegt te willen “doorgroeien op het gebied van het muzikale en culturele aanbod, maar met behoud van de intieme Nijmeegse sfeer.”

Op 26 november wordt de Vasim omgetoverd tot een waar paradijs aan cultuurbeleving. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de videokunsten van Vingerverf, mode-inspiratie opdoen bij ChillP en Tegendraads op de bazaar en als het donker wordt dan zijn de Videopiraten aan zet. Zij zullen de voorgevel van de Vasimfabriek op spectaculaire wijze tot leven laten komen. Wat betreft de muziek voeren vooral house, techno en detroit de boventoon. Met artiesten als Surgeon, Sandwell District, Delta Functionen en de lokale helden van ESHU en SYS ontbreekt het de muziekliefhebber nergens aan. Kortom, Herfst Drift gaat knallen!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland