Stellar Om Source overtuigt niet Stellar Om Source overtuigt niet

Repeterende synthesizermuziek zonder podiumpresentatie

, Tekst: Erik Nijsten

Stellar Om Source overtuigt niet

Repeterende synthesizermuziek zonder podiumpresentatie

Tekst: Erik Nijsten ,

Delicaat, rustgevend en bovenal boeiend, zo wordt Stellar Om Source aangekondigd in een leaflet. De termen kloppen alleen als het over de muziek van Stellar Om Source gaat.

CONCERT
Stellar Om Source, Barbarossa Ruïne, zondag 17 juli 2011

MUZIEK
Rustige experimentele synthesizermuziek met een vleugje ambient.

PLUS
Vanaf de eerste tonen neemt de muziek van Stellar Om Source je mee op een muzikale reis door synthesizerland. Deuntjes, loops en melodieën wisselen elkaar in een langzaam tempo af, vergezeld door rustige beats. Wie zich laat meenemen door de muziek van Stellar Om Source ondergaat een rustige trip.

MIN
Helaas weet Stellar Om Source de aandacht van het publiek niet de hele tijd vast te houden. Daarvoor is de muziek niet afwisselend genoeg. Daarnaast is er geen interactie met het publiek en gebeurt er helaas bijzonder weinig op het podium. Het enige 'spannende' moment is wanneer een totaal dronken festivalganger zich op het podium nestelt met een sigaretje. En als dat het enerverendste gebeuren tijdens een optreden is, zegt het eigenlijk al wel genoeg.

CONCLUSIE
Wie er de tijd voor neemt kan aan Stellar Om Source veel plezier beleven. Dit kun je echter net zo goed thuis doen door een cd of plaat van ze op te zetten, want live voegt het niets toe.

CIJFER
5

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland