Deelnemers van Roos van Nijmegen 2011 bekend

Wie wordt de opvolger van Easy Trigger?

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Rockband Easy Trigger schreef in 2010 de Roos van Nijmegen op zijn naam. Wie wordt zijn opvolger? De bands zijn geselecteerd, de data van de voorrondes en de finale bepaald, lees snel verder voor meer!

Wie wordt de opvolger van Easy Trigger?

De Roos van Nijmegen 2010 werd gewonnen door Easy Trigger, wie wordt zijn opgvolger? Ook dit jaar nemen weer negen bands het tegen elkaar op om een plaats in de finale en de titel beste band van Nijmegen 2011 te bemachtigen. Kayser Karel, BulHammers, Skandaal, At Zero, Songs of Aran, Judas’ Wolf, Ash One, Evenwicht en Check Mate gaan de strijd met elkaar aan in de voorrondes op 14, 21 en 28 april in Nijmegen. De finale vindt zoals ieder jaar plaats op Hemelvaartsdag in Doornroosje, dit jaar op 2 juni.

De finalisten worden geselecteerd door een professionele jury. Eén band wordt door het publiek gekozen. De band met de meeste stemmen krijgt een wildcard en kan in de finale alsnog meedingen naar de mooie prijzen.

De winnaar krijgt drie dagen studiotijd voor een complete demo of single productie bij Bigmouth Music, mastering van de opnamen bij Goldsoundz Mastering en een professionele videoclip geschoten door Younique Film. Ook neemt de winnaar deel aan de Gesel van Gelderland en maakt daarbij een kans om het jaar daarop Gelderland te vertegenwoordigen bij de SENA Performers POPnl Awards in de Melkweg in Amsterdam! 

De Roos van Nijmegen is een bandcompetitie voor acts en muzikanten uit Nijmegen en omgeving en een jaarlijks terugkerend fenomeen. Houd onze site in de gaten voor meer informatie. Natuurlijk vind je hier te zijner tijd ook verslagen van alle rondes en interviews met de finalisten!