Pink Circus’ ep presentatie: live net zo strak

Visuele hoogstandjes maken publiek blij

Tekst: Amy van Son / Foto's: Kropot ,

Rock/popsensatie Pink Circus presenteerde zinderend en superstrak haar eerste ep Boom Boom in Hotel Bosch in Arnhem.

Visuele hoogstandjes maken publiek blij

Het is een stralende dag en Arnhem is dan ook al flink gevuld met publiek dat geniet van de aangename temperaturen. In één oogopslag weet je wie de bandleden van Pink Circus zijn. De twee zangeressen zien eruit om door een ringetje te halen.

In het voorprogramma van Pink Circus speelt singer-songwriter Odette. Ze wordt begeleid door Ronald op gitaar. Odette’s nummers komen gekwetst en beetje bozig over, ze heeft haar portie levenspijnen gehad. Een rauwere versie van Carole King met een zweem Beth Hart, zo valt het stemgeluid van Odette het best te beschrijven.

Tegen half elf is het eindelijk tijd voor de live show van Pink Circus die vanavond het hele repertoire ten gehore brengt in twee sets van 45 minuten. Voor de ep-presentatie zijn kosten nog moeite gespaard. Het publiek achterin kan alles prima volgen via de twee projectieschermen. Alles wat op het podium gebeurt wordt ondersteund door mooie visuals. Ongekend wat Pink Circus neerzet vanavond. De twee stemmen van de diva’s passen fantastisch bij elkaar en Pink Circus durft en kan het om gewaagde technische hoogstandjes ten gehore te brengen. Het contact met het publiek is overduidelijk aanwezig en de energie vloeit door de zaal. Er zijn gastoptredens van onder meer Willem de accordeonist, en Brad Spitt rapt een lekker stukje mee. De absurdistische komische nummers zijn de kers op de taart. Wederom zet Pink Circus een muzikale en visuele tijdreis neer in hun live show.