3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert 3VOOR12/Gelderlandpodium op PaasPop Zieuwent

Met Barbarella, Krach, Orange Maplewood en Hadrian’s Wall

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

In het paasweekend is het in het Achterhoekse Zieuwent weer groot feest! Voor de 32e keer wordt hier PaasPop georganiseerd en tijdens op 23 april zal 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen voor de eerste keer het 3VOOR12/Gelderlandpodium hosten met Barbarella, Krach, Orange Maplewood en Hadrian’s Wall! Jij kunt hier gratis bij zijn, lees dus snel verder.

Met Barbarella, Krach, Orange Maplewood en Hadrian’s Wall

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert op zaterdag 23 april het 3VOOR12/Gelderlandpodium op PaasPop Zieuwent, met optredens van Barbarella, Krach, Orange Maplewood en Hadrian's Wall. Naast deze acts kun je het hele weekend genieten van vele artiesten zoals Shaking Godspeed, Go Back To The Zoo, Guus Meeuwis, The Big Bang Theory, Woost en nog veel meer!

WIN!
Dit wil je natuurlijk niet missen! In samenwerking met Paaspop mogen we kaarten weggeven, 2 Paas-partoutes en 2x2 dagkaarten voor de zaterdag. Uiteraard moet je daar wel iets voor doen! Stuur een mail naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl met als onderwerp PaasPop Zieuwent en wie weet sta jij in het Paasweekend voor niks naar Shaking Godspeed, Guus Meeuwis of Go Back To The Zoo te kijken!

Programma
Het 3VOOR12/Gelderlandpodium wordt geopend door Hadrian's Wall, winnaar van de Slag om PaasPop. Deze jonge enthousiaste band bestaat uit drie vrienden afkomstig uit Aalten. Hun muziek is een mix van de vroege platen van US, Graceland van Paul Simon en het repertoire van The Police tot indie met aparte drumritmes a la Moss, complexe baslijnen en een galmende gitaar.

De jonge kerels van Orange Maplewood uit Lochem begonnen in 2008 als vijfkoppige rockband, maar zijn sinds een paar maanden met z’n vieren op het podium te vinden. Een fijne mix van vuige rock, grunge en een beetje stoner met slepende riffs en een pompende bas die je eventjes van deze wereld laat ontsnappen. Benieuwd wat de Achterhoek naast boerenrock te bieden heeft? Komt dat zien!
 
De muziek van het Nijmeegse Barbarella is vooral 'hier en nu': Modern Times Rock-'n-Roll! Bands als Deep Purple, Black Sabbath en Uriah Heep hebben een grote invloed; het verband met jaren '60 en '70 hardrock is overduidelijk. Maar muziek stopte niet in 1976. Daarna kwamen punk, grunge en boven alles: stoner. De metalen-hamer-logica van de stoner wordt ingezet voor een hoger doel dan alleen maar het martelen met verzengende, bloedhete gitaarafranselingen, namelijk het maken van een perfect liedje.

Op het 3VOOR12/Gelderlandpodium sluiten we de avond af met de dampende electrorock van het Arnhemse Krach. Vuige stoner, vrolijk en dansbaar gemaakt door de Super Mario-bliepjes van de toetsenist. De vijf mannen in pak staan bekend om hun energieke liveshow en het vermogen iedereen, althans, bijna iedereen aan het dansen te krijgen.