PopSport helpt beginnend poptalent op weg PopSport helpt beginnend poptalent op weg

Maak nu kans op gratis plaats in coachingsproject

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

PopSport helpt beginnend poptalent op weg

Maak nu kans op gratis plaats in coachingsproject

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

PopSport is een coachingstraject voor poptalent en maakt jonge muzikanten wegwijs in de 'popbizz'. Maak nu kans op een gratis plaats bij PopSport!

Maak nu kans op gratis plaats in coachingsproject

PopSport is een coachingstraject voor poptalent (12 t/m 18 jaar) en maakt jonge muzikanten wegwijs in de 'popbizz'.
PopSport richt zich op beginnende bands, dat zijn dus jonge kids die graag een band willen beginnen of in een band spelen en honger hebben naar het podium. Het kunnen schoolbands zijn maar ook bands die door vrienden op school opgericht zijn.
Er zijn genoeg voorbeelden te noemen: De Staat, Go Back To The Zoo, Roosbeef, DeWolff, De Heideroosjes en ga zo maar door.

Met steun van een bandcoach en door deelname aan een flink aantal workshops door professionele muzikanten doen de bands de kennis en ervaring op die nodig zijn om een heuse band te worden en daadwerkelijk de planken op te kunnen.
Zo leren bands promotie te maken voor zichzelf, optredens te regelen en ze gaan de studio in om een demo te maken. Dat is een pakket ter waarde van € 2000,-!

Vanaf oktober start PopSport ook in Gelderland en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen geeft één deelname aan PopSport zo maar gratis en voor niks weg!

Wat moet je doen? Stuur een mail aan 3VOOR12 en vertel waarom jouw beginnende band die PopSport-deelname moet winnen. Zeker zijn van deelname? Dan kun je je natuurlijk ook gewoon inschrijven op de website van PopSport.

Check wel eerst even de spelregels op de site van PopSport.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland