3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium Popronde Wageningen 3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium Popronde Wageningen

Donderdag 7 oktober in Café de Overkant

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium Popronde Wageningen

Donderdag 7 oktober in Café de Overkant

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De Popronde is inmiddels op stoom en keert 7 oktober terug in Gelderland, en wel in Wageningen. Vanaf 20:00 uur kun je in de binnenstad genieten van 22 bands op 14 podia. En ook in Wageningen is er dit jaar een speciaal 3VOOR12 Hollandse Nieuwe podium!

Donderdag 7 oktober in Café de Overkant

Donderdag 7 oktober is de Popronde terug in Gelderland, en wel in Wageningen. 22 bands op 14 podia, die allen gratis te bewonderen zijn. Café de Overkant is voor de gelegenheid omgetoverd tot 3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium met optredens van GOTV, Bombay Show Pig en Represailles. Vanaf 21:00 uur kun je hier ook een gratis Hollandse Nieuwe sampler ophalen, mét link naar nog een gratis cd!

G.O.T.V.
Hoekig, nuchter, vuig, strak, een bak herrie, doordacht, 's ochtends nukkig.
.. Een greep woorden waarmee je G.O.T.V. zou kunnen omschrijven. 
Komend uit het pittoreske Leiden strijdt G.O.T.V. om zich uit de grijze massa, wat de hedendaagse popwereld is, te vechten.

Bombay Show Pig
Bombay Show Pig is een indie/noise trio dat inmiddels al een grote live reputatie heeft opgebouwd, zo was de band bijvoorbeeld support voor The Black Box Revelation. In september is de tweede ep Baby It's A Face geproduceerd door Tjeerd Bomhof (Voicst) verschenen.

Represailles
Represailles, kortweg REPR, maakt funky nederhop met dubbele bodem vol bizarre woordspelingen. Live worden alle vooroordelen over NL hiphop aan de kant geschoven: 'Zó straat, we laten over ons heen lopen!'

Maandelijks staat er op de 3VOOR12 Luisterpaal een album met een twintigtal nationale artiesten die zijn uitgekozen tot de Hollandse Nieuwe van de maand. Aanstormend talent krijgt vanaf nu iedere maand de kans om op deze verzamelaar terecht te komen en zich aan het grote publiek te tonen. Luister je alvast in met alle Hollandse Nieuw compilaties van 2010 op een rij.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland