GESEL XL: semi-akoestische sessies in beeld GESEL XL: semi-akoestische sessies in beeld

Bekijk hier de filmpjes van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vrijdagavond

, 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

GESEL XL: semi-akoestische sessies in beeld

Bekijk hier de filmpjes van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vrijdagavond

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Tijdens de afgelopen GESEL XL was 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen niet alleen aanwezig om zo veel mogelijk acts te recenseren, maar was er, net als in 2009, weer een heus Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Willemeen. Bekijk hier de filmpjes van de (semi) akoestische optredens van vrijdagavond.

Bekijk hier de filmpjes van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vrijdagavond

Tijdens de afgelopen GESEL XL was 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen niet alleen aanwezig om zo veel mogelijk acts te recenseren. Net als in 2009 was er weer een heus Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Willemeen. Hier traden op vrijdag- en zaterdagavond diverse bands (semi) akoestich op, die je elders in de stad volledig versterkt kon zien spelen. Na hun optreden werden ze ook nog even aan de tand gevoeld door onze presentatoren Martijn Vet en Felicia Tielenius Kruythoff. De opnames van vrijdag, gemaakt door Simon van Eik, staan hieronder.

Het was een komen en gaan van artiesten en hun fans tijdens beide avonden en dat zorgde voor een gezellige en geslaagde tweede editie van Café 3VOOR12/AN op de GESEL XL. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Vrijdag kwamen Merinde, Rhea Robertson, Orange Maplewood, Rev Trigger en The Punctuals op bezoek. Helaas is er met de opnames van Rev Trigger iets misgegaan, maar hieronder kun je de andere acts wel terug zien! Martijn Vet interviewde deze avond Rhea Robertson en Orange Maplewood, hieronder ook te zien.

Merinde:Rhea Robertson:The Punctuals:Orange Maplewood:

 
Interview Rhea Robertson:Interview Orange Maplewood:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland