Bettie Serveert in Luxor Live: Film It Yourself!

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen FIY-crew zoekt mensen

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

In 2009 lanceerde Ron van der Sterren van 3VOOR12 een nieuw initiatief: Film It Yourself (FIY). Concertgangers uploaden hun telefoonopnames, 3VOOR12 regelt het geluid en de montage. In 2010 filmt FIY elke maand een concert samen met het publiek. Op 21 mei is Arnhem aan de beurt, tijdens Bettie Serveert in Luxor Live. De FIY-crew van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zoekt nog mensen, dus meld je aan!

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen FIY-crew zoekt mensen

Vrijdag 21 mei filmt de 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen FIY-crew het optreden van Bettie Serveert in Luxor Live. Voor het eerst is de hele registratie, dus zowel beeld als geluid, in handen van vrijwilligers. 3VOOR12 zorgt voor de montage. Wil je meedoen? Word dan lid van onze crew door je te registreren op de website van FIY en je daarna aan te sluiten op onze pagina.

Het werkt heel simpel: je gaat naar het concert, neemt je telefoon mee en begint met opnemen. Je bent niet verplicht het hele concert te filmen. Uploaden gaat via de website van FIY.

In 2009 lanceerde Ron van der Sterren van 3VOOR12 een nieuw initiatief: Film It Yourself. Concertgangers kunnen hun telefoonopnames uploaden, 3VOOR12 regelt het geluid en monteert alles aan elkaar. Na registraties op Pinkpop en Lowlands is de tijd rijp voor een structureel vervolg. In 2010 filmt FIY elke maand een concert samen met het publiek. De aftrap was op Noorderslag met The Mad Trist, daarna heeft FIY Tilburg bezocht om El Pino & the Volunteers te filmen. Op 21 mei is dus Arnhem aan de beurt, tijdens het optreden van Bettie Serveert in Luxor Live!