Een feest met The Bunny Bonanza's op Park Open Een feest met The Bunny Bonanza's op Park Open

The Gospel snerpt en swingt

, Tekst: Daniella Middelhof / Foto's: Bernard Bodt

Een feest met The Bunny Bonanza's op Park Open

The Gospel snerpt en swingt

Tekst: Daniella Middelhof / Foto's: Bernard Bodt ,

Soulfull gevoed worden door The Gospel en meesurfen met The Bunny Bonanza’s. Deze bands stonden allebei op hun eigen wijze op het podium van Park Open.

The Gospel snerpt en swingt

Vandaag staan The Gospel en The Bunny Bonanza's op het podium van Park Open op de Ronde Weide in het Sonsbeekpark.

Bij The Gospel komt het geluid van de Hammond mij tegemoet. Wat klinkt dat lekker, vooral in combinatie met gitaar. Het geeft een alomvattende sound, net dat tikje extra aan de muziek. De zanger, die de Hammond bespeelt, is lekker energiek en gaat er vol in. The Gospel laat bij een van zijn liedjes horen dat hij een stevige soulbasis heeft, het nummer klinkt als een oude soulsong, waarvan je ieder moment verwacht je dat er opeens een zangeres opduikt.

The Gospel is echter moeilijk aan te duiden als enkel een soulband, ze laten namelijk horen dat ze divers zijn. Zo lijkt het toch een beetje richting disco te gaan gemengd met wat rock. Het snerpt en swingt, en dan ook nog een leuke button met allemaal verschillende muzikale grootheden (denk aan Brian Ferry, Pam Grier) als extra.

Surfers op grote golven, dr Spock en Miami Vice, dit zijn de beelden die The Bunny Bonanza’s bij mij, luisterend naar de muziek, oproepen. Het ene moment hoor ik duidelijk beach muziek voorbij komen en het volgende moment zit ik een een science-fiction scene. The Bunny Bonanza’s maken het allemaal mogelijk en toch blijft het één vloeiend geheel. Muzikaal klopt het allemaal en het klinkt goed. Ze maken er een feest van op het podium, ze zijn aanwezig en hebben plezier. Het eind van het optreden sluiten ze af met het knallen van confetti op het podium.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland