Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met Piepschuim en dj Sandeman Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met Piepschuim en dj Sandeman

Aftrap Poparchief Nijmegen ook in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met Piepschuim en dj Sandeman

Aftrap Poparchief Nijmegen ook in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 18 december treedt oud-Roos van Nijmegen winnaar Piepschuim op tijdens Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Merleyn. Na Piepschuim zal dj Sandeman de beroemde VPRO’s 3VOOR12 jaarmix live gaan mixen.

Aftrap Poparchief Nijmegen ook in Merleyn

De zeventiende editie van Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen belooft een bijzondere te worden! 18 december start de Roos van Nijmegen haar inschrijving voor alweer de 25e editie. Om dit te vieren hebben we de winnaar van 2002, Piepschuim, uitgenodigd. Druk met een theatertournee, maken ze even een uitstapje naar het podium van Merleyn.

Piepschuim is goedkoop en eenvoudig te produceren. Dit maakt het een uitgelezen bestanddeel van tal van goedkope producten. Piepschuim wordt gebruikt bij het verpakken van breekbare spullen. Het kan gebruikt worden als warmte-isolatie. Het zit om uw televisie, het zit in uw muren, het zit in uw vloeren, het zit zelfs in uw kerstpakket. Het houdt kostbare warmte vast, zodat de mens warm en gelukkig naar zijn televisie kan kijken, om de thee met kransjes uit het kerstpakket te nuttigen. Piepschuim is echter niet zo goed voor de omgeving waarin wij leven. Bij verbranding levert het zelfs giftige stoffen op. Het maakt een vervelend geluid als je twee stukken tegen elkaar aanschuurt en er vallen van die witte bolletjes af die dan weer aan je vingers blijven kleven en er niet af lijken te kunnen. Piepschuim heeft geen boodschap aan de wereld. Stel geen vragen. Het antwoord is bedacht net als de vraag verzonnen. Koop een antwoord bij Albert Heijn en sterf mee voor een betere wereld.

Na Piepschuim zal dj Sandeman achter de draaitafels kruipen. Sandeman, sinds jaar en dag bekend van zijn diverse mixen voor 3VOOR12, draait deze avond een jaarmix met de allerbeste nummers uit de Song van het Jaar 2010. Dat gaat dus een hele vette dansavond worden!

Naast al het muzikale geweld zal er ook de kick-off van poparchief-nijmegen.nl zijn. Poparchief-nijmegen.nl wordt de Nijmeegse database met acts uit heden en verleden. Elke muzikant uit Nijmegen of aanliggende dorpen kan zich hierin inschrijven.

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen wordt mede mogelijk gemaakt door KCG, PAN, Doornroosje en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland